Eerste Hulp Bij Angst & Paniek
Word Je Angst & Paniek De Baas
Is het tijd om weer echt te kunnen genieten van het leven? Tijd om je vrij te voelen om te doen wat je wilt?
Kom in actie en start nu. Word je angst & paniek de baas, zodat je dromen geen dromen blijven, maar werkelijkheid worden.
Heeft de angst jou in de greep?

Je zit net rustig en probeert te ontspannen, maar dan nemen je gedachten het over. Alle doemscenario's over wat er kan gebeuren komen voorbij. In niet één scenario loopt het goed af. De onrust en spanning in je lijf neemt toe en je krijgt een naar gevoel in je buik. Zie je wel, vast een teken dat er iets ergs gaat gebeuren. Herkenbaar?

Angst voelt als een blok aan je been. Continu aan het vechten voor een beetje geluk. Het maakt je klein en misschien vraag jij je steeds vaker af waarvoor je het allemaal nog doet?

Kortom en plat gezegd: serieus heftige shit! Onderschat het niet, het is een echt probleem en vereist dus actie!

Kom Weer In je Kracht Zodat Je Kan Genieten, Ontspannen En Geluk Ervaart
Waar verlang jij naar...
Hoe Helpt Dit Mij?

Een specialist op het gebied van angstklachten en een coach die tevens ervaringsdeskundige is, hebben jarenlang onderzoek gedaan. Samen hebben zij een sluitende oplossing gevonden die, voor honderden mensen, heeft betekend dat hun angstprobleem verleden tijd is. Niet zomaar een oplossing, maar dus een oplossing die echt werkt. Deze oplossing is uitgewerkt in een Digital Coach Kit. In deze kit zitten tools die je helpen om, zowel de paniekmomenten aan te pakken, als de kern van je probleem!

24/7 Tools

Zodra je in het bezit bent van de kit heb je de rest van je leven en 24/7, tools tot je beschikking die je helpen en je leven leuker en makkelijker maken.

Unieke Methode

Leer een unieke en bewezen methode waarmee je je angst vermindert en lastige emoties en moeilijke situaties makkelijker maakt.

Praktisch

Geen moeilijke of ingewikkelde termen en met beide voeten op de grond. Direct toe te passen in je dagelijks leven.

Dit Zeggen Degene Die Je Voor Zijn Gegaan...
Blij en Dankbaar

Door mijn angst had ik nooit gedacht dat ik bij de ondertrouw van mijn dochter aanwezig kon zijn. Maar het is gelukt! Zo blij en dankbaar!


-Janet-

Na 8 jaar auto gereden

Gisteren voor het eerst sinds 8 jaar weer auto gereden! Kwam spontaan op. Ik reed ook direct weg. Ging goed, ik ben nog steeds erg verbaasd van mezelf.

-Marta-

Wauw!

Ik ben zondag gaan wandelen en daarna gegeten met mijn man en kinderen. Het was super! Eindelijk weer genieten en ik ben nog steeds aan het nagenieten, wauw!

-Lidia-Power!

Gister een beetje gedoe gehad met een collega. Ik heb de regie gepakt en het meteen met haar uitgesproken. Voelt echt goed en ben nu niet meer aan het piekeren. Power!

-Ineke-

Eerste Hulp Bij Angst & Paniek
Landingpage front pic (6)
Tijdelijke aanbieding!
€99,-
Normaal €149,-
1
SHIPPING
Where to ship it?

Stap 1: Vul je gegevens in

Stap 2: Betalen

  • Select your bank

We beschermen jouw privacy
Veelgestelde Vragen

Honderden mensen zijn hun angst de baas geworden met deze methode. Wij zijn er daarom van overtuigd dat onze koffers met praktische oefeningen, video’s, audio’s en teksten bij iedereen een verandering teweegbrengt. Het is natuurlijk wel aan jou om dit ook te gaan toe passen in je leven. Vergeet niet, als je nieuwe dingen gaat uitproberen heb je al de hulpmiddelen gewoon in je broekzak zitten.

In de leeromgeving kan je na elke les je vragen stellen. Wij zullen je dan zo snel mogelijk voorzien van een antwoord. Meld je aan voor de derde hulp als je behoefte hebt aan meer ondersteuning. Persoonlijke vragen kan je dan stellen tijdens de live coaching en in de community.

Na de aanschaf van je toolkit kan je direct starten. Ga naar de cursuspagina en klik op “start cursus” om aan de slag te gaan. Succes!

Mocht jij met de kit aan de slag zijn gegaan en je vind dat je er niks aan gehad hebt, dan krijg je van ons je geld terug. Je mag ons natuurlijk altijd laten weten wat je mist, maar je hoeft uiteraard geen reden op te geven.

Word Je Angst En Paniek De Baas
Kies voor een leven waar in je weer echt kan genieten en je je vrij voelt om alles te doen wat je wilt!

Veilig betalen

We beschermen jouw privacy